Sammenlign strøm avtaler for bedriften

Ved å sammenligne avtaler får du en oversikt over tilbudene fra ulike strømleverandører, og du kan se hvilke avtaler som gir deg de beste vilkårene. Du kan sammenligne priser, kontrakt varighet, betalingsbetingelser og andre faktorer som er relevante for bedriften din.

Lei overpriset strøm? Sammenlign priser fra flere leverandører!

Finn den billigste strøm avtalen for bedriften.

Fyll in skjema

Fyll enkelt ut skjema med taste valg etter eget ønske og behov.

Tilbud fra flere leverandører

Motta tilbud fra ulike strøm selskaper, slik at du kan velge det beste alternativet for selskapet ditt

Få mer,spar mer

Strøm til en lavere pris

lamp-gd8b082213_1920

Tar under 2 minutter

Hvorfor bruke tid på å sammenligne avtaler?

Å sammenligne strømavtaler kan virke som en tidkrevende og komplisert oppgave, men det er faktisk en svært enkelt og en viktig prosess for bedriften. Strøm er en av de største kostnadene for de fleste organisasjoner, og ved å velge riktig strømavtale kan du spare store summer i året.

Ved å sammenligne avtaler får du en oversikt over tilbudene fra ulike strømleverandører, og du kan se hvilke avtaler som gir deg de beste vilkårene. Du kan sammenligne priser, kontrakt varighet, betalingsbetingelser og andre faktorer som er relevante for bedriften din. Sammenligning av avtaler gir deg muligheten til å velge en avtale som passer best til dine behov og økonomi.

Hvilken strømavtale bør du velge?

De tre vanligste avtaleformene er:

Spotpris

En spot prisavtale lar bedriften betale innkjøpsprisen for strøm, pluss et fast påslag. Prisen på strøm varierer over året, noe som kan føre til høyere regninger i vinterhalvåret, men lavere priser om sommeren. Selv om denne avtalen har vært den billigste i gjennomsnitt, kan den også medføre usikkerhet for bedrifter som ønsker økonomisk stabilitet.

Fastpris

Fastprisavtale gir en stabil strømpris gjennom hele året, noe som kan være attraktivt for bedrifter som ønsker en fast kostnad. Imidlertid er dette ofte dyrere enn en spotprisavtale, hvor prisen varierer med strømmarkedet. Spotprisavtale gir lavere gjennomsnittspris, men med uforutsigbarhet og svingninger i strømprisen

Variabel pris

Den variable prisavtalen kombinerer elementer fra både spotpris- og fastprisavtaler. Ved å ha en fast og en variabel del, vil prisen for strøm ha noen variasjoner over året, men ikke så store svingninger som man opplever med en spotprisavtale. Strømprisen vil sannsynligvis være litt lavere om sommeren og litt høyere i vinterhalvåret. Variabel pris har vist seg å være noe dyrere enn spotpris i gjennomsnitt, men gir ofte mer forutsigbarhet sammenlignet med en spotprisavtale, og kan til og med være billigere enn en fastprisavtale.

linkedin-sales-solutions-hrhjn6ZTgrM-unsplash

Enda flere fordeler

Det er flere grunner for å ta oss i bruk

Skal - skal ikke?

Fordeler med å sammenligne strømavtaler!

Spar penger

Det er ingen hemmelighet at strømpriser kan variere sterkt mellom leverandørene. Ved å sammenligne priser fra flere leverandører, kan bedriften sikre seg den beste avtalen til den lavest mulige prisen. Dette kan føre til betydelige besparelser over tid, og hjelpe bedriften med å øke lønnsomheten.

Forutsigbare utgifter

Mange bedrifter foretrekker fastprisavtaler, da de gir en mer forutsigbar strømregning. Ved å sammenligne fastprisavtaler, kan bedriften sikre seg den beste avtalen til den lavest mulige prisen, mens man likevel opprettholder forutsigbarhet i strømutgiftene.

Enklere å velge riktig avtale

Strømavtaler kan være kompliserte og uforståelige, men ved å sammenligne avtaler fra flere leverandører, blir det enklere å velge den avtalen som passer best for bedriften. Bedriften vil da kunne velge en avtale som passer best til deres behov og økonomi.

Bedre forhold til strømleverandør

Ved å sammenligne strømavtaler, kan bedriften sikre seg en bedre avtale med strømleverandøren. Bedriften vil ha mer makt i forhandlingene, da de vet hva andre leverandører tilbyr, og kan dermed kreve bedre betingelser. Det er mange fordeler ved å sammenligne strømavtaler for bedrifter. Ved å sammenligne avtaler, kan bedriften sikre seg den beste avtalen til den beste prisen, og således spare penger og øke lønnsomheten. Hvis bedriften ønsker å finne den beste strømavtalen, bør de vurdere å benytte seg av en tjeneste som kan hjelpe dem med å sammenligne strømavtaler.

Lei overpriset strøm? Sammenlign priser fra flere leverandører!