Total Sparing

Få mest mulig ut av pengene dine med Total Sparing - vi garanterer at du vil spare penger!

Spar tid og penger
med Total Sparing

Total Sparing gir bedrifter umiddelbar reduksjon av faste og sporadiske driftskostnader som frigjør både tid og penger. Vi tar oss av innsatsen, du får resultatene. 

Bruk 2 minutter- spar . pr mnd?

Blue Pink Gradient Modern Web Developer Twitter Header (1600 × 300 px) (2500 × 300 px) (2500 × 400 px) (2500 × 900 px) (Instagram-innlegg (Firkantet)) (5)

Spar smartere, ikke hardere

Få full kontroll over dine økonomiske utgifter med Total Sparing

Velkommen til Total Sparing, din nøkkel til en enklere og mer lønnsom økonomi. Med vår brukervennlige plattform gir vi deg muligheten til å sammenligne og finne de beste tilbudene på tjenester og produkter. La oss hjelpe deg med å tilpasse skreddersydde og kostnadseffektive løsninger som gir deg større frihet. Ikke vær en overbetaler – Bli en Total Sparer.

Hvorfor velge
Total sparing for din bedriftsøkonomi

Mottoet vårt er enkelt: Spar smart - ikke hardere. Med Total Sparing får din bedrift den enkleste veien til økonomisk besparelser. Våre løsninger hjelper deg med å spare tid, ressurser og penger, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – din bedrifts vekst, suksess og dine kunder.

Kostnadsbesparelser

Bedrifter som blir medlem hos Total Sparing har tilgang til spesialavtaler og rabatter innen en rekke tjenesteområder, som forsikring, strøm, telekommunikasjon og mer. Dette oversettes til betydelige kostnadsbesparelser, noe som direkte påvirer bedriftens bunnlinje.

Skreddersydde Løsninger

Vi analyserer din bedrifts spesifikke behov og tilbyr skreddersydde løsninger. Dette kan inkludere optimering av økonomiske prosesser, valg av riktige tjenesteleverandører, og energieffektive tiltak. Bedrifter kan føle seg trygge på at de får tilpassede løsninger som passer deres situasjon.

Boost Din Bedrifts Potensiale

Ved å bli medlem hos Total Sparing kan bedrifter tilby eksklusive fordeler til sine ansatte gjennom vårt bedriftens medlemskap. Dette gir en ekstra fordel ved rekruttering og bidrar til å holde de nåværende ansatte motiverte og fornøyde

Gratis HMS-Tjenester

Som medlem kan bedriften få gratis tilgang til Norsk HMS senter, som tilbyr en rekke HMS-kurs og hms tjenester. Dette bidrar til å opprettholde en trygg arbeidsplass og overholde gjeldende regelverk, noe som kan resultere i kostnadsbesparelser og redusert risiko.

lojaliteten er total

Hvordan virker Total Sparing?

Få et innsyn i hvordan vi samarbeider med våre partnerne, våre målsetninger og hvordan vi tjener penger.

Hvordan bli en Total sparer

Det er enkelt å komme i gang med Total Sparing og begynne å dra nytte av våre tjenester. Følg disse enkle trinnene for å bli en Toal sparer:
Registrer bedriften - Helt gratis

Fyll ut et enkelt og kort  registreringsskjema med bedriftens grunnleggende opplysninger

Logg inn

Du er nå en del av Total Sparing-fellesskapet og kan velge tjenester og produkter du ønsker en pris reduksjon på.

Spar smartere, ikke hardere

Velkommen til Total Sparing, der du hevet besparelsene til et nytt nivå. Stedet du oppdaget skreddersydde løsninger og eksklusive fordeler som smeltet bort kostnader, og fikk lønnsomheten til å gå i taket.

Her kommer en forklarings video på hvordan en bedrift registrerer seg, logger inn og finner oversikten over fordeler.

Aldri gå glipp av en sjanse til å spare penger igjen - Bli gratis medlem hos Total Sparings og få tilgang til eksklusive prisbesparende tjenester og produkter! Inkludert gratis HMS

Vi i Total Sparing gir oss aldri i jakten på å finne nye samarbeidspartnere og prisbesparende tjenester for våre kunder. Derfor vil vi i løpet av 2024 slippe minimum én ny tjeneste hver måned, som vil hjelpe deg som kunde med å spare store summer på dine utgifter.

Ved å bli gratis medlem hos Total Sparing vil du være den første som får beskjed hver gang vi lanserer en ny tjeneste eller produkt. Så ikke nøl med å registrere deg hos oss nå, og la oss hjelpe deg med å spare penger og få bedre økonomisk drift i din bedrift.

HMS

Total Sparing tar ansvar for HMS - kjøper
opp Norsk HMS Senter til sine medlemmer

Hos Total Sparing er våre medlemmer mer enn bare kunder; de er vår fremtid, vår visjon og vårt oppdrag. Våre medlemmer fortjener det ypperste, og dette er alltid vårt mål å levere. Iblant skjer dette gjennom HMS, andre ganger gjennom betydelige økonomiske besparelser og en friere hverdag. Overlat jobben med å minimere dine utgifter til oss, og frigjør deg selv til å fokusere på dine kunder.

Proff + Medlemmer

Har bedriften Proff+ Medlemskap gir vi ubegrenset og gratis tilgang til alle våre nettbaserte HMS-kurs og opptil 60% pris rabatt på andre HMS tjenester så lenge bedriften er Proff+ medlem hos oss.

Gratis Medlemmer

Selvfølgelig vil også våre gratis medlemmer nyte våre fantastiske fordeler. De får 40% rabatt på våre nettbaserte HMS-kurs.

HMS tjenster

Opptil 60% prisavslag på tjenester som Internkontroll system og sentral godkjenning.

Lojaliteten er TOTAL

Hvordan virker Total Sparing?

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å overholde våre fundamentale verdier, som hviler på prinsipper som ærlighet, lojalitet og kvalitet. Total Sparing skal funger som bedriftens dedikerte partner på veien til økonomiske besparelser. Vi starter med å innhente tilbud fra flere aktører i din bransje og nøye sammenligner både priser og tjenester i henhold til dine behov. Deretter presenterer vi deg et tilbud som skal være blant de aller beste du kan finne i dag.

Vår modell er enkel og rettferdig: Hvis vi ikke klarer å levere et tilbud som oppfyller dine forventninger og behov, har vi jobbet gratis. Men når du velger å takke ja til en avtale som gir deg mer verdi enn du tidligere hadde, belønner leverandørene oss. Dette skaper en “vinn-vinn” situasjon som gagner alle parter involvert.

Med Total Sparing kan du oppleve hvordan vi samarbeider tett med våre partnere for å hjelpe deg og nå størst mulig økonomisk besparelser på bedriftens og dens ansattes utgifter. 

Kommer snart (1)

Tjenester som vil få deg til å lure på hvordan du har klart deg så lenge uten oss!

Gjør deg klar for en eksplosjon av besparelser! Vi lanserer snart en helt ny tjeneste som vil revolusjonere måten bedrifter sparer penger på. Med vårt nye verktøy vil du få tilgang til eksklusive tilbud og rabatter fra de beste leverandørene i bransjen. Spar tid, spar penger, og få mer ut av din bedrift med Total Sparing!

Spar tid og penger med Total Sparing

Vi innhenter tilbud fra flere aktører i sin bransje og sammenligner både priser og tjenester oppimot dine behov og legger frem et tilbud til deg som er blant de beste tilbudene du kan få pr i dag. Vår modell er bygget slik at hvis vi ikke klarer å fremlegge et godt nok tilbud til deg på de tjenestene du ønsker, har vi jobbet gratis. Tjener vi penger betyr det at du har takket ja til en avtale som er bedre enn den du har i dag og leverandørene belønner oss for at de har fått en ny og fornøyd kunde de ønsker å ta vare på. En vinn-vinn for alle parter.

 

Oppdag hvordan vi jobber sammen med våre samarbeidspartnere for å hjelpe deg med å spare penger. La oss starte nedtellingen til din økonomiske suksess sammen!

Oppdag en verden av besparelser

Total Sparing tar ansvar for HMS - kjøper opp Norsk HMS Senter til sine medlemmer

Total Sparing har nå kjøpt opp Norsk HMS Senter, og som medlem hos oss får du nå tilgang til Norges beste og billigste HMS tjenester! Du kan nå enkelt oppfylle kravene til HMS og sikre en trygg arbeidsplass for dine ansatte med nettbaserte kurs og verktøy for internkontroll. Og det beste av alt? Som gratis medlem hos Total Sparing kan du nå nyte godt av en eksklusiv avtale og få opptil 60% rabatt på kurs og tjenester!

Total Sparing tar ansvar for HMS - kjøper opp Norsk HMS Senter til sine medlemmer

Total Sparing har nå kjøpt opp Norsk HMS Senter, og som medlem hos oss får du nå tilgang til Norges beste og billigste HMS tjenester! Du kan nå enkelt oppfylle kravene til HMS og sikre en trygg arbeidsplass for dine ansatte med nettbaserte kurs og verktøy for internkontroll. Og det beste av alt? Som gratis medlem hos Total Sparing får du ALLE online hms kurs helt gratis for alle nåværende og fremtidige ansatte.

Hvorfor velge Total Sparing for din bedriftsøkonomi

Få den nødvendige kompetansen for å opprettholde en helhetlig og systematisk tilnærming til helse, miljø og sikkerhet i tråd med gjeldende krav. Norsk HMS senter tilbyr et bredt spekter av rådgivende tjenester til bedriftsmarkedet. Vi er lidenskapelige om vår misjon å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder. Vårt mål er å gjøre hverdagen lettere, sikrere og mer effektiv for alle våre kunder.

Utnytt fellesskapets styrke

Som medlem får du tilgang til vår store medlemsbase, som gir deg forhandlingskraft og muligheten til å oppnå bedre avtaler og priser.

Enkel administrasjon

Med vår brukervennlige plattform tar vi oss av alt det administrative arbeidet for deg, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten og spare verdifull tid.

Skreddersydd medlemsfordeler

Vi tilpasser medlemsfordelene etter dine behov og bransje, slik at du får tilgang til spesialtilpassede løsninger og rabatter som er relevante for din bedrift.

Kostnadsfri for bedriften og ansatte

Grip sjansen til å bli med i vårt voksende nettverk av bedrifter og dra nytte av eksklusive fordeler uten å måtte betale en krone. Ta det avgjørende steget mot økonomisk suksess med Total Sparing.

Hvoran fungerer det og hva må du gjøre!

grid_0_(32)-transformed

Registrer bedriften - Helt gratis

Fyll ut et enkelt og kort  registreringsskjema for din bedrift

grid_0_(37)_–_Kopi-transformed

Logg inn på "Min side"

Logg inn på “min side” og få en oversikt over tjenester og produkter bedriften nå har tilgang til

grid_0_(34)-transformed

Spar smartere, ikke hardere

Velg tjenester og produkter du ønsker en pris reduksjon på og bli en Total sparer