Effektiv drift og økt lønnsomhet med Total Sparing

Total Sparing gir bedrifter en løsning for å redusere kostnadene med opptil 60%. Gjennom markedsundersøkelser og forhandlinger for våre medlemsbedrifter, sikrer vi lave priser og bedre betingelser for tjenester og produkter som allerede brukes. Dette er helt gratis for bedriften, og gir mer tid til å fokusere på vekst mens driftskostnadene reduseres. Ansatte får også tilgang til rabatter og andre fordeler, økt trygghet og lojalitet.

Så enkelt kan det gjøres!

Total Sparing gir små og mellomstore bedrifter den ultimate løsningen for å redusere driftskostnadene med opptil 60%! Gjennom markedsundersøkelser og forhandlinger på vegne av våre medlemsbedrifter, sikrer vi lavere priser og bedre betingelser på tjenester og produkter du allerede bruker. Det beste av alt? Tjenestene våre er helt gratis for din bedrift. Bli med i Total Sparing i dag og få mer tid til å fokusere på vekst og mål, mens driftskostnadene reduseres betydelig. Dine ansatte får også tilgang til store rabatter og fordeler, noe som kan øke trygghet og trivsel, samt økt lojalitet mot arbeidsgiveren.

Bli medlem gratis og begynn å spar i dag

Oppnå store besparelser på bedriftens utgifter med Total Sparing! Vi samler sammen de beste tjenester, produkter og løsninger du trenger for en optimal og kostnadseffektiv drift. Alt samlet på ett sted til markedsledende priser. Meld deg inn gratis i dag og begynn å spare penger umiddelbart!

Hvem er Total Sparing og hva gjør vi for deg

Total Sparing er et selskap som tilbyr bedriftsmedlemskap for små og mellomstore bedrifter. Gjennom vårt nettverk av leverandører forhandler vi avtaler på tjenester og produkter som bedriftene allerede bruker, slik at de kan få bedre priser og betingelser. Vårt mål er å hjelpe bedriftene å redusere driftskostnadene sine med opptil 60%, samtidig som de får mer tid til å fokusere på sine kunder, ansatte og målsetninger. Tilbudene våre er tilgjengelig gjennom en oversiktlig og intuitiv fordelsportal, og tilgangen til tjenestene våre er helt gratis.

Registrer bedriften

Det tar under 2 minutter å registrere bedriften

Velg tjenester

Huk av produktene eller tjenestene du ønsker tilbud på.

Ansatte

Bedriftens ansatte får direkte tilgang til godt rabatterte priser på tjenester og produkter uten noen ekstra kostnader

Økt trygghet

Stor reduksjon av bedriftens og dens ansattes faste kostnader på tjenester og produkter som allerede er i daglig bruk vil gi en økt økonomisk trygghet, sterkere handlingskraft og en økt bunnlinje

Total Sparing for de ansatte

Total Sparing tilbyr medlemsfordeler for de ansatte i form av rabatter og fordeler innen en rekke faste utgifter, som for eksempel bo og fritid. Dette kan bidra til økt trygghet og trivsel for den ansatte, samt økt lojalitet ovenfor arbeidsgiver. Medlemskapet er helt gratis for de ansatte å ta i bruk, og kan bidra til en besparelse på årlige utgifter på 10.000-50.000 kroner. Total Sparing hjelper deg som arbeidsgiver til å gi noe ekstra tilbake til dine ansatte, samtidig som du reduserer driftskostnadene for bedriften.

 

Bli medlem gratis og begynn å spar i dag

Oppnå store besparelser på bedriftens utgifter med Total Sparing! Vi samler sammen de beste tjenester, produkter og løsninger du trenger for en optimal og kostnadseffektiv drift. Alt samlet på ett sted til markedsledende priser. Meld deg inn gratis i dag og begynn å spare penger umiddelbart!

Oversikt

Følg oss for eksklusive tilbud

Via våre sosiale kanaler vil dere få tilgang til helt unike fordeler og spennende konkurranser

Kontakt oss

E-post.......................... post@totalsparing.no

Kundeservice ............ 21 01 40 44

Åpningstider ............. 09:00-15:00 Man - Fre

© Total Sparing 2022