Våre kjerne verdier

Rettferdighet for alle.

Det er ikke rettferdig at det er de små og mellomstore selskapene som skal ta grovkostnaden for leverandørene, mens de største selskapene får store rabatter og vil med det ha et mye lavere kost-utlegg enn de små. Noe som igjen vil gi dem en stor fordel når det blant annet skal utregnes anbud på arbeid eller ansette personell med kvalitet og erfaring. 

Total Sparing kjemper for rettferdighet og likt konkurranse grunnlag uansett størrelse på selskapet. Derfor har vi samlet sammen alle tjenester, produkter og løsninger bedriften trenger på en plass til samme rabatterte priser som de største selskapene får.

Ved å gi en liten til medium bedrift opptil 60% reduksjon av sine faste kostnader vil de kunne gi tilsvarende rabatter på anbud og kan derved konkurrere med de største aktørene for arbeid som vil sørge for økt vekst, flere ansatte og en sterkere posisjon i markedet.

Bedriftens viktigste resurser

Ansatte

I dagens marked er det stor konkurranse om dyktige og selvstendige arbeidstakere innen alle bransjer. Mens de største selskapene kan tilby sine ansatte ekstra goder og fordeler, må de ansatte i små og mellomstore bedrifter ofte være med på ekstra arbeid for å få bedriften til å gå rundt.

Med et medlemskap i Total Sparing vil dine ansatte få direkte tilgang til store pris rabatter og andre fordeler innen en rekke av sine faste utgifter som strøm, telefon, internett, forsikringer, leie bil, mat, reise og mye mer. På den måten kan grasroten av næringen nå gi noe ekstra tilbake til sine ansatte. En besparelse på sine årlige utgifter for bo og fritid på 10.000– 50.000 i året vil bety en økt trygghet og trivsel for den ansatte, samt en økt lojalitet ovenfor sin arbeidsgiver.

Medlemmer

0 +

Fordeler

0 +

partnere

0 +

visjon

0 +

Medlemmer 2025