Nextcom

Leverandør

informasjon

CRM-systemet som skaper resultater

Nextcom skybaserte CRM-løsning er en trygg måte å effektivisere arbeidsflyten, skape samarbeid internt og øke salget. Skreddersydd for deg.

Partner

Nextcom

Medlemskap

Gratis

Kategori

CRM

Webside

Total sparing og Nextcom gir din bedrift svært gode betingelser!

Din trygghet

Siden 2006 har Nextcom levert digitale verktøy som bidrar til å øke effektivitet og lønnsomhet i bedrifter, nasjonalt og internasjonalt. Flere store og anerkjente bedrifter bruker systemet vårt, du kan lese våre referanser her. Systemet kan enkelt integreres med eksisterende system, for eksempel som et eget salgsverktøy.

Full kontroll og oversikt

Nextcom CRM er perfekt for deg som ønsker å effektivisere salg, koordinere salgsaktiviteter på tvers av salgskontorer – eller ønsker en optimal håndtering av kundeservice. CRM-verktøyet er fullpakket med funksjoner som øker effektiviteten og gir flyt i hele verdikjeden.

CRM Basic

De intelligente løsningene til Nextcom gjør systemet til din personlige assistent. Funksjonene i CRM Basic modulen holder styr på hverdagen din, slik at du kan jobbe smart og fokusere på de viktigste tingene.

CRM Sales

CRM Sales er spesialtilpasset salgskontorer, og er fullpakket med funksjoner som bidrar til økt salg.

CRM Service

CRM Service gir flere fornøyde kunder. Systemet hjelper deg til å yte best mulig kundeservice, og gir et profesjonelt og seriøst inntrykk.

CRM Marketing

Med CRM Marketing får du verktøy som gir deg mulighet for å kommunisere relevant og effektiv med målgruppen din.

CRM Complete

Maksimer hele kundereisen og få flere fornøyde kunder. Med CRM Complete får du alle fordelene i CRM basic, salg, service og marketing, samlet i ett system.

Enterprise

Enterprise modulen er for deg som trenger alt. Med dette systemet kan du skape en sømløs hverdag for kunder, leverandører og ansatte.

Prøv CRM systemet gratis

Se hvordan du enkelt kan øke salget og bedre kundeopplevelsen.

Send inn skjema og vi tar kontakt med deg for en kort demonstrasjon og gratis prøveperiode på 14 dager.

reduser bedriftens driftskostnader i dag

Bli medlem gratis
ingen forpliktelser
Ingen binding

armillary sphere, planets, line art-6124885.jpg