Nasjon i krise

Total Sparing

MAR.12,2020

Total sparing blir gratis

Tidlig 2020 slår korona innover Norge og bedriftsmarkedet er i akutt behov for en rask redusering av sine faste utgifter for å unngå konkurs og oppsigelser.

Vi så fort vi var medlemskapet bedriftene trengte. Med nærmere 50 samarbeids leverandører vil vi kutte 30 til 60% av bedriftenes faste og sporadiske utgifter. Opprinnelig kostet medlemskapet kr. 6360.- pr år. Men da vi ble med på den nasjonale dugnaden, kuttet vi prisen med 50% for å bistå flest mulig bedrifter. Men selv med 50% avslag, var det mange bedrifter som ikke hadde råd til våre tjenester. Selv om de viste de hadde et stort behov for en rask reduksjon av kostnadene sine. Det å si nei til kunder som ikke hadde midler til å betale for en tjeneste de sårt trengte var ikke noe vi ville være bekjent med, så vi tok kontakt med mange av våre samarbeidspartnere og la frem et forslag som kunne hjelpe alle bedrifter. Både de som trengte det omgående, og dem som ikke er i nød, men som ønsker en tryggere og bedre økonomisk hverdag for bedriften og dens ansatte. Og slik ble et medlemskap i Total Sparing gratis for alle bedrifter.

Sammen med våre samarbeidspartnere har vi valg å sponse alle bedrifter med medlemskap slik at alle kan få redusert utgiftene sine og sette bedriften i en bedre posisjon for vekst og utvikling. I tillegg tilbyr de fleste av våre leverandører også tjenester rettet mot privat markedet. Det gjør at vi kan tilby store rabatter og fordeler for dine ansatte i et brett utvalg av produkter og tjenester.

Vi er stolt av jobben vi gjør og verdiene vi jobber etter. Vi har som mål om å være næringslivet foretrukne medlemsorganisasjon innen 2024.. Skal vi nå målet om 40.000 medlemsbedrifter innen utgangen av 2024 må vi levere, og vi må levere bra. Vi jobber hver dag med å supplementere inn nye medlemsfordeler for bedriften og ansatte. Innen utgangen av 2020 vil våre medlemmer ha tilgang til store pris rabatter og andre fordeler hos over 50 leverandører som strekker seg fra bakeren på det lokale hjørnet til landsdekkende avtaler og web baserte tjenester, butikker m.m.

Du som bedrifts eier skal finne alt du trenger til den daglige driften av selskapet ditt gjennom Total Sparing.

Jo flere vi står sammen, jo bedre priser og betingelser får vi alle sammen.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© Copyright 2023 Total Sparing AS - Alle rettigheter forbeholdt