Leverandør

informasjon

Fjordkraft er mer enn en strømleverandør. Vi er din energipartner. Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne den beste avtalen for deg, tilpasset ditt strømbehov. Vårt mål er at dere skal bruke rett mengde strøm, enten dere er en liten bedrift med et enkelt strømbehov, eller en stor bedrift med mange målere og et krevende energibehov. Fordi bedriften din er medlem i Totalsparing, har dere mulighet til å oppnå gode besparelser med en strømavtale fra Fjordkraft.

Partner

Fjordkraft

Medlemskap

Gratis

Kategori

Strøm

Webside

Total sparing og Fjordkraft gir din bedrift svært gode betingelser!

Fjordkraft tilbyr skreddersydde strømavtaler, enten bedriften din ønsker en enkel spotavtale eller har behov for en mer forutsigbar strømavtale med sikring. Energiverktøyet Min Bedrift gir dere full oversikt over strømforbruket og kundeforholdet, og vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester, for eksempel avanserte energiovervåkningssystemer og inneklimaløsninger hvor vi bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg, uten at du trenger å investere en krone. Er du på jakt etter ladeløsninger eller solceller? Vi fikser det også.

32.000+

bedrifts Kunder

1,8 millioner

har Fjordkraft i stikkontakten

Fjordkraft vant FNs klimatiltakspris

I 2018 ble Fjordkrafts klimatiltak valgt ut som en av 15 vinnere av FNs klimatiltakspris “Momentum for Change Lighthouse Activity”.

reduser bedriftens driftskostnader i dag

Bli medlem gratis.
Ingen binding
ingen forpliktelser