Dager :
Timer :
Minutter:
Sekunder

— online nett kurs—

HMS Kurs For Daglig Leder og
Arbeidsledere.

Kurset er basert på e-læring og er en av de mest effektive, informative og kostnadseffektive plattformen for gjennomførelse av godkjent og kvalitetssikret HMS kurs. Kurset gjennomføres på 2-3 timer. Kursbevis blir utsendt når kurset er bestått.

tilpasset alle enheter

Kursbevis direkte på epost

kurset er lovpålagt for alle daglig ledere

Det eneste kurset du trenger

Vårt hms-kurs for ledere tilfredsstiller myndighetenes krav til HMS-opplæring. Ved eventuell inspeksjon fra Arbeidstilsynet vil altså kursbevis fra Norsk HMS Senter være gyldig bevis på at du har fullført den lovpålagte opplæringen

Kurset Krever Ingen Forkunnskape

Kursbeviset Via E-Post

Lærevennlig Og Pedagogisk

Ingen unødvenning informasjon

Oppdatert

Rabatt på våre andre kurs

Gjør det enkelt

Norsk HMS Senter gjør det enkelt å fremskaffe en god HMS-Kultur på arbeidsplassen. Vi leverer et stort spekter av HMS Kurs og HMS realiterte tjeneester og produkter. Vi utfodrer oss selv hver dag og jobber hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen og en enklest og mest effektiv vei til å følge det Norske HMS-lovverket. 

hør fra de som betyr noen

Hva sier våre tidligere kursdeltagere

It’s Time to

Grab the Discount!

kr990
kr 495
  •  

Ikke overbevist enda?

Hvorfor velge oss!

HMS Er En Kontinuerlig Oppgave Og Mange Vil Ha Spørsmål Før, Under Eller I Etterkant Av Levert Produkt/Tjeneste. Derfor Er Vår Kundeservice Gratis, Og Ikke En Betalt Tjeneste Slik Som Mange Andre Aktører. Vår Kundeservice Er Alltid Tilgjengelig På E-Post Og Via Tlf I Hverdager Fra 08:00 Til 15:00.

Ved Oss Som Din HMS-Partner Vil Du Til Enhver Tid Blir Oppdatert På Gjeldende Regelverk Og Lovendringer. Med Bred Erfaring Og Kompetanse Innenfor Helse, Miljø Og Sikkerhet Kan Du Være Sikker På At Du Og Din Bedrift Blir Ivaretatt På En Respektert Og Profesjonell Måte.

Gjennom Alltid Å Være I Forkant Av Våre Konkurrenter, Leverer Vi Løsninger Som Er Med På Å Forenkle Våre Kunders Hverdag. Vårt Fokus Er At Du Som Kunde Skal Effektivisere Tidsbruken Knyttet Til HMS-Arbeid, Det Resulterer I At Du Både Sparer Tid Og Penger.

Forskning Viser At Et Kontinuerlig HMS-Arbeid Kan Påvirke Bunnlinjen Med Opptil 30%. Vi Ønsker Å Legge Til Rette For At Bidrar Du Kan Dra Nytte Av Synergiene Ved Et Effektivt Og Strukturert HMS-Arbeid.

Ved Å Gjennomføre HMS Kurs Hos Oss, Slipper Du Eller Den Ansatte Å Være Bortreis På Kurs Flere Dager.

Bedriften Sparer Stort Ved Å Unngå Reise, Opphold Og Diett Kostnader.

Ta Kurset Der Du Vil, Når Du Vil

© 2023 Alle Rettigheter Reservert. Norsk HMS Senter Er Levert Av Total Sparing AS