Få det beste tilbudet på bedriftstelefoni

Velg en eller flere tjenester du ønsker et uforpliktende tilbud fra

Ta kontroll over kostnadene ved å la leverandørene konkurrere om deg

Vi er her for å hjelpe deg med å få de beste tilbudene for å oppnå størst økonomiske gevinst uten kutt på i tjenester eller service.

“Med Din Bedrift kan du fylle på data, hjelpe ansatte med å finne PIN- og PUK, bestille nye SIM-kort og mye mer”

Full 5G dekning

Med 5G får vi både ekstreme hastigheter og kort responstid i mobilnettet, men det er ikke de eneste fordelene vi kan glede oss til

Mobiltelefoner

Kjøp mobiltelefon på rentefri nedbetaling. Velg mellom 12, 24 eller 36 mnd.

Sentralbord løsninger

Bedriftsnettet er kåret til markedets beste sentralbordløsning, men er likevel mye mer enn bare et sentralbord. Vi har samlet tjenester som kommer til å effektivisere bedriftens samhandling og sikre gode kundeopplevelser for innringere til bedriften.

La ansatte kjøpe ekstra data med vipps

Hos oss får de ansatte full fleksibilitet til å kjøpe ekstra data når det trengs.

Fra kunder

Få et skriftlig tilbud i dag

Personvern er svært viktig for telebytte.no. Du som bruker skal være trygg på at informasjonen du fyller ut ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til og at den oppbevares sikkert. Dataene du fyller inn er minimumet tilbydere behøver for å kunne gi deg konkrete tilbud basert på dine behov. De blir ikke benyttet til noe annet enn å gi deg nettopp slike tilbud i en fornuftig tidsavgrenset periode, basert på dine valg og preferanser for kommunikasjonsform og –tid, der relevant, i tillegg til det nødvendige administrative arbeidet knyttet til dette. Tilbud vil mottas enten via e-post, SMS eller telefon. Dataene behandles av telebytte.No, i tillegg til de aktuelle leverandørene.
Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem. telebytte.No skal sikre at personopplysninger om deg er tilfredsstillende beskyttet. telebytte.No sikrer kommunikasjon med brukerne ved hjelp av kryptering.